Com ho fem

Al camp, alimentació

La fèrtil plana d'Urgell ens dona la possibilitat d'obtindre els farratges que necessitem pel propi consum. El 65% de la racció del bestià son farratges de les nostres finques.
La resta d'alimentació és exclusivament vegetal i mineral, rebutjant qualsevol producte d'origen animal o subproductes industrials.
Utilitzem segó, garrofa, ordi, panís, ensilat de panís, soja, oli de soja, raigras, ensilat de raigras, alfals, timó, llantén, sal marina i calç. La nostra barreja d'aliments no només conté els nutrients necessaris per a un correcte creixement, sino que també està pensada per aconseguir beneficis terapèutics. A la granja

Els animals arriben a la granja amb 8 setmanes de vida i hem substituit la prevenció convencional tòxica (antibiòtics, vacunes, desparasitaris, cortisones i antiinflamatoris), per productes naturals que potencien el sistemes inmunològic, respiratori i digestiu.
Els animals creixen sense tòxics i amb una alimentació rica en farratges.
De fet, els vedells neixen per alimentar-se de farratge i no de pinso.
Els sacrifiquem entre els 13 i els 15 mesos de vida. Dos mesos més tard que els vedells convencionals, ja que el seu creixement és més coherent i no està forçat amb l'alimentació a base de pinso.La nostra carn

La maduració consisteix en deixar l'animal sacrificat un periode de temps a la cambra frigorifica. Durant aquest temps dins la carn hi treballen uns bacteris que s'encarregen de millorar la carn en tots els aspèctes culinaris: tendresa, sabor, aroma son els principals.
Encara que aquí no hi ha tradició de madurar-la perque és un cost afegit, hi ha molts paisos i zones que la maduren tal i com hauria de ser.
Una maduració orientativa seria de 7 dies per una vedella, 15 dies per un anyoll i 2 mesos per una vaca. Nosaltres la madurem 13 dies.
La nostra carn no conté cap tipus d'aditiu, és 100% carn de boví de casa nostra, de plena comfiança.Que el teu aliment sigui la teva medicina i la teva medicina el teu aliment.” (Hipòcrates)